Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Dedu Id-ul tau:1022
Motivul banului: Asa ceva nu acceptam
De ce doresti unban:Am primit sanctiunea blacklist pentru ca am postat o filmare pe meme haos cum faceam pg, Tcpd sincer imi pare rau eu chiar tin la sv am bagat si bani sa imi iau masina munceam in fiecare zi stateam cate 15 ore pe zi , Imi pare rau si promit ca nu voi mai fac, am fost si in staff Faceam si live uri pe ytb adica sincer iubesc serverul asta , daca nu ma mai pot juca pe acest server frumos nu voi mai arinde pc ul , Tcpd te rog frumos, Iarta-ma, Mai oferami o sansa si nu osa te dezamagesc de rog frumos, ma joc de 2 ani pe sv

Dovezi:Filmarea cu pg
Ban-ul este activ si pe discord?: nu

Like Răspunde
Raportează

Ultima editare:
New member
Faceam si live uri pe ytb adica sincer iubesc serverul asta , daca nu ma mai pot juca pe acest server frumos nu voi mai arinde pc ul , Tcpd te rog frumos, Iarta-ma

New member
explica-ne si noua e normal asa ceva? mai ales pe un server de hard rp ????
@TLB3035
nu, nu este normal de aceea vreau sa imi cer si scuze pentru ce a ce am facut, promit ca nu voi mai face , mam atasat atat de mult de acest server incat nu pot sa stau cu gandul ca am sanctiune, inca o data vreau sa imi cer scuze pentru actiunile pe care le am facut gresit

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
O sa ai unblacklist cu 300 de minute jail. La urmatoarea abatere direct fara drept de plata.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus