Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: ANDY
Id-ul tau: 22915
Motivul banului: Cica comportament neadecvat
De ce doresti unban?: Pentru ca a fost motiv de VDM, doar ca din cauza unui copil mi-am luat pe comportament neadecvat, hai sa vedem unde e comportament neadecvat, ca vi la mine si ma f... la cap ca te injur, "esti retardat?" ti se pare ca e injuratura? 3 minute cat am venit la ticketu ala sa vorbesc cu adminu nu m-ati lasat niciunu, era clar ca iau pe vdm si din 3 oameni toti ati vorbit ca comportament neadecvat ca va injur, acu puneti-va in situatia mea daca 3 ... iti spun in continua ca ii injuri si ca m... mei voi ce ati face, mie sincer mi-a f.... tot chefu sa joc daca eu n-am putut sa vorbesc cu adminu ca imi zice copilu pericol ca il injur.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )996021537176047616

New member
Frumos ar fi sa ii dati si lu ala ceva ca nu doar eu am gresit ca daca el ma provoaca sa injur si nici macar pe el.

New member
Sa stii ca inainte de a primi ban cineva sa uitat peste filmarea cand tu injurai, daca nu ma insel a fost chiar @_geoastra55_

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus