Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Costel Camataru
Id-ul tau: 14674
Motivul banului: Bug Abuse (glitchul cu f3 cand poti sa dai cu pumnu in safe zone)
De ce doresti unban?: Pentru ca haos e serverul meu preferat si nu vreau casa ma las de el va rog frumos din toate inima mea daca sa-ar putea un unban haos e singuru server pe care ma joc si iubesc serverul nu am intentionat casa fac glitchul decat ma prosteam cu un prieten de al meu o fost o greseala care promit sa nu o mai fac va rog din toata inima mea 😢
Ban-ul este activ si pe discord?: ( nu )

New member
Numele tau: Costel Camataru
Id-ul tau: 14674
Motivul banului: Bug Abuse (glitchul cu f3 cand poti sa dai cu pumnu in safe zone)
De ce doresti unban?: Pentru ca haos e serverul meu preferat si nu vreau casa ma las de el va rog frumos din toate inima mea daca sa-ar putea un unban haos e singuru server pe care ma joc si iubesc serverul nu am intentionat casa fac glitchul decat ma prosteam cu un prieten de al meu o fost o greseala care promit sa nu o mai fac va rog din toata inima mea 😢
Ban-ul este activ si pe discord?: ( nu )

?

Member
Salut, ti-am explicat si in ticketul creat pe discord ca odata ce ai gresit si ai fost sanctionat pentru greseala, de la mine nu vei primi unblacklist.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus