Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:yzcretu.11
Id-ul tau:5363
Motivul banului: este a 2 cerere unban vreau un raspuns daca imi iau unban sau nu astept de o saptamana sa iau unban si tot nu am loat va rog datimi unban

e catre geoastra aiurea am fost la un ticket si mia dat ban 3 zile si iam zis sa imi dea filmare dela ticket pe discord a inecput sa fie arogant sa ma injure si chesti dastea si iam zis imi bag pula in gura ta si mai multe vorbe da nu a fost injuratura sau chesti dastea si am niste scrinuri cum a injurat si dastea motivul banului este injuri staff si nu sunt primul nu permitem asa ceva inteleg e privat dar exagerezi, iam zis doar bag pula in gura ta pe dis cand el a inaceput si ie primul staff care lam injurat
De ce doresti unban?:imi place mult sv este cel mai misto sv am si masini personale am stat si atata timp pe el
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) quatro5193 dis meu si+id 5363: banul nu este activ pe dis multumesc frumos astept unban+imi cer scuze geoastra ca team injurat si chesti dastea

Member
Salut, daca tu ai simtit ca membrul staff respectiv te a deranjat trebuia sa faci o reclamatie impotriva acestuia aici pe forum. Daca ai inceput si tu la il jignesti eu personal nu am cu ce sa te ajut. Ramane la alegerea lui @_geoastra55_.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Lasa poza cu banul aici te rog

Member
Salut, daca tu ai simtit ca membrul staff respectiv te a deranjat trebuia sa faci o reclamatie impotriva acestuia aici pe forum. Daca ai inceput si tu la il jignesti eu personal nu am cu ce sa te ajut. Ramane la alegerea lui @_geoastra55_.
.nu ie asa eram la un ticket si am loat ban 3 zile si mam dus pe dicord in dm si dastea si iam zis sa imi dea filmare dela ticket ca am injurat si a zis sa i fac reclmatie si io ttot iam zis sa imi dea filmare a inaceput dupa sa ma ia la misto ma si injurat si toate astea normal ca am injurat si eu-eu stiu ca pe discord nu are nimic daca il injuri in dm

Member
gata

Atașamente

• Captură de ecran 2024-03-04 064541.png
    Captură de ecran 2024-03-04 064541.png
    327,6 KB · Vizualizări: 6
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Așteptăm răspunsul lui Geoastra.

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Banul rămâne, ai drept de plată.

Topic Closed

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus