Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Yami
Id-ul tau: 688
Motivul banului: Mai noi se primeste ban permanent pentru disconnect in rp chiar daca nu eram intr-unul
De ce doresti unban?: Nu eram in rp in momentul in care am dat disconnect ( am si dovada)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu

Active member
Numele tau: Yami
Id-ul tau: 688
Motivul banului: Mai noi se primeste ban permanent pentru disconnect in rp chiar daca nu eram intr-unul
De ce doresti unban?: Nu eram in rp in momentul in care am dat disconnect ( am si dovada)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu
Salut poți te rog să lași o poză cu banul și dovada video

New member
Iar aici este dovada cu momentul im care mi am dat disconnect https://streamable.com/0yr3ye
imi dadusem respawn la spital de cel putin 4-5 minute si am asteptat sa nu dau direct disconnect fix din acelasi motiv

Atașamente

• ban.png
    ban.png
    632,2 KB · Vizualizări: 8
New member
Si aici este dovada ca am dat respawn cu 5 minute inainte fara sa fie nimeni langa mine
Dar tot nu inteleg de cand se primeste ban permanent pentru disconnect in roleplay, chiar daca nu am facut acest lucru si se vede pe filmari

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus