Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Please note, if you want to make a deal with this user, that it is blocked.
Numele tau: Silviu Andrey
Id-ul tau: 252
Motivul banului: HACK
De ce doresti unban?:Am fost banat pentru hack, dar nici macar nu am avut hack pentru ca este serverul care imi place si joc pe el de faorte mult timp si nici nu fac troll in general..., la mine a fost un BUG, ei crezand ca am avut hack dar nici macar n a fost asa... si asi vrea si eu UNBAN va rog frumos ca imi place foarte mult acest server si vreau sa ma joc in continuare, plus ca trebuia sa mai intru si intr o factiune si am pierdut tot.. :(((((
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) s.andrey01

Active member
Numele tau: Silviu Andrey
Id-ul tau: 252
Motivul banului: HACK
De ce doresti unban?:Am fost banat pentru hack, dar nici macar nu am avut hack pentru ca este serverul care imi place si joc pe el de faorte mult timp si nici nu fac troll in general..., la mine a fost un BUG, ei crezand ca am avut hack dar nici macar n a fost asa... si asi vrea si eu UNBAN va rog frumos ca imi place foarte mult acest server si vreau sa ma joc in continuare, plus ca trebuia sa mai intru si intr o factiune si am pierdut tot.. :(((((
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) s.andrey01
te rog sa lasi o poza cu banul

New member
1708373879105.png

Active member
dar vad ca tu vii cu o cerere unban peste o luna si ceva?
bun ramane ori sa ai dovezi ca nu ai avut hack si sa le pui aici ori ramane la alegerea lui @xFrosTy

New member
Stiu dar nu am putut, a facut un alt prieten pentru mine cerere de UNBAN, pentru ca eu cand acesam site ul imi dadea eroare, si nici nu stiam ca exista forum pentru UNBAN aici vorbesc foarte serios.., si un alt admin i a spus prietenului meu ca a facut prea multe cereri de UNBAN si ca nu il mai poate ajuta, si recent am zis sa fac iarasi poate merge, si a mers... plus ca vreau sa ma joc ca imi place mult serverul frate, si nu mai am rabdare asi vrea sa ma joc odata... si nu asi putea sa platesc nici banul ca nu am bani si e greu... TE ROG FRUMOS SA MA AJUTI CA, CHIAR VREAU SA MA JOC IMI E DOR DE SERVER CAND TOT MA UIT PE YT LA PERICOL....

Ultima editare:
𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒞𝑜-𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Ban urile pentru hack nu se scot. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus