Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Mihai
Id-ul tau:3667
Motivul banului:

Era la mecanici si a inceput un baiat sa dea in mine si eu lam omorat cu ctrl adica cand te duci pe la spate si ii dai una si moare si nu stia ca se considera bug abuse ca in viata reala daca vine unul la tine si iti da una pe la spate lesini .Nu o sa se mai intample de acum si imi cer scuze
De ce doresti unban?:pentru ca imi place foarte mult serverul am 300 ore pe el si nu am vrut sa fac bug abuse dar nu stiam
ca se considera imi pare foarte rau si nu o sa se mai intample daca mi se ofera unban-ul
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

Ultima editare:
Active member
Numele tau:Mihai
Id-ul tau:3667
Motivul banului:

Era la mecanici si a inceput un baiat sa dea in mine si eu lam omorat cu ctrl adica cand te duci pe la spate si ii dai una si moare si nu stia ca se considera bug abuse ca in viata reala daca vine unul la tine si iti da una pe la spate lesini .Nu o sa se mai intample de acum si imi cer scuze
De ce doresti unban?:pentru ca imi place foarte mult serverul am 300 ore pe el si nu am vrut sa fac bug abuse dar nu stam ca se considera imi pare foarte rau si nu o sa se mai intample daca mi se ofera unban-ul
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu
normal asa ceva e bug abuse dar te rog sa pui o poza cu banul

Member
UNBAN
Data la urmatoarea abatere va fi cu drept de plata !!!

TOPIC / CLOSED

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus