By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!poza cu banul te rogNumele tau:Ciocan Narcis
Id-ul tau:22386
Motivul banului:Troll BY 585
De ce doresti unban?:Am Primit BAN pe nedrept si va rog sa remediat,Probabil confuzie de ID-uri
Ban-ul este activ si pe discord?: (nu )
lasă o poză cu banul te rog aici
aia a fost de am luat ban 90 de zile dar sa anulat chestia aia de catre seful serverului...dar acum?pt ce am luat ban...pt ca am facut jail 60 de min dupa ban si am facut job-ul de gunoier???Frumos vdm prin Paleto la acei baieti. Stateai langa ei, ii mai calcai de 2 ori, stateai pe ei, faceai car ram incontinuu la un jeep si lista continua. Banul ramane
Salut! Banul de 90 de zile a fost pentru ca nu era nici un grad mai mare cu acces la ban permanent pentru a iti oferi sanctiunea. A doua zi cand am vazut filmarea ti-am dat banul permanent pentru troll.aia a fost de am luat ban 90 de zile dar sa anulat chestia aia de catre seful serverului...dar acum?pt ce am luat ban...pt ca am facut jail 60 de min dupa ban si am facut job-ul de gunoier???
In concluzie, banul ramane.Frumos vdm prin Paleto la acei baieti. Stateai langa ei, ii mai calcai de 2 ori, stateai pe ei, faceai car ram incontinuu la un jeep si lista continua. Banul ramane