Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Ciocan Narcis
Id-ul tau:22386
Motivul banului:Troll BY 585
De ce doresti unban?:Am Primit BAN pe nedrept si va rog sa remediat,Probabil confuzie de ID-uri
Ban-ul este activ si pe discord?: (nu )

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
lasă o poză cu banul te rog aici

New member
Frumos vdm prin Paleto la acei baieti. Stateai langa ei, ii mai calcai de 2 ori, stateai pe ei, faceai car ram incontinuu la un jeep si lista continua. Banul ramane

New member
Frumos vdm prin Paleto la acei baieti. Stateai langa ei, ii mai calcai de 2 ori, stateai pe ei, faceai car ram incontinuu la un jeep si lista continua. Banul ramane
aia a fost de am luat ban 90 de zile dar sa anulat chestia aia de catre seful serverului...dar acum?pt ce am luat ban...pt ca am facut jail 60 de min dupa ban si am facut job-ul de gunoier???

New member
ai luat ban permanent by zews pe motiv troll by 585. Tu nu ai luat niciun unban. De cand ai facut atunci vdm masiv si trollul ala masiv in parcarea de la showroom paleto de cand ai luat ban pt troll tu nu ai mai primit niciun unban ca sa mai faci alta actiune rp

Member
aia a fost de am luat ban 90 de zile dar sa anulat chestia aia de catre seful serverului...dar acum?pt ce am luat ban...pt ca am facut jail 60 de min dupa ban si am facut job-ul de gunoier???
Salut! Banul de 90 de zile a fost pentru ca nu era nici un grad mai mare cu acces la ban permanent pentru a iti oferi sanctiunea. A doua zi cand am vazut filmarea ti-am dat banul permanent pentru troll.
In concluzie, banul ramane.
RESPNS.pnglocked.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus