Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
nume.david
id-ul meu.5876
motivul banului.eram la sectie in los santos si 2 baieti sa dus jos la sedinta de politie iar eu am facut un tk ca nu imi aparea o masina la asigurari
si dupa a venit adminul madalin a cazut prin pererte si dupa ma scos depe sv si scria acolo ban 7 zile de la AvR [492].
vreau unban.deoarece ca nu ma anuntat pt ban eu trb sa intru oficial in curcubeu am dat multe minereuri mute pachete de tigari si eu am primit ieri 60 de min la gambe si dupa ban 7 zile.

Member
Salut! Cel mai probabil ti-ai luat ban 7 zile de la acumularea de 3 warn-uri, dar il voi lasa pe @AvR sa raspunda la aceasta cerere. Multumesc!

AvR

New member
nume.david
id-ul meu.5876
motivul banului.eram la sectie in los santos si 2 baieti sa dus jos la sedinta de politie iar eu am facut un tk ca nu imi aparea o masina la asigurari
si dupa a venit adminul madalin a cazut prin pererte si dupa ma scos depe sv si scria acolo ban 7 zile de la AvR [492].
vreau unban.deoarece ca nu ma anuntat pt ban eu trb sa intru oficial in curcubeu am dat multe minereuri mute pachete de tigari si eu am primit ieri 60 de min la gambe si dupa ban 7 zile.
Salut , ai primit ban datorita acumularilior de warn-uri
din pacate banul ramane T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus