Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
nume Bolohan Lucian
ID 21153

salutare ,am primit ban in timp ce mi schimbam hainele ,aveam 3 ore abia am gasit serverul si mi a placut foarte mult ,am primit ban de la -Razvan- cuy motivul ca sunt hacker ca cica m am teleportat ,chiar nu am facut nimic si am jucat super legal,vr sa vorbesc cu cineva deoarece greu am gasit serverul si mi a placut mult , va rog frumos poate cineva sa ma ajute?

New member
salutare razvan ,haide sa rezolvam cumva te rog ,iti jur ca nu am avut hack niciodata mai ales pe serverul vostru
din 10 al vostru chiar e fain si chiar am facut roleplay calumea ,nu stiu de ce s a teleportat poaye era de la net ,habar nu am ,nu stau sa ma cac pe mine atata degeaba

New member
cum pot sa demonstrez ca n am hack ? nici nu stiu cum sa l pun fratilor ,cautam ceva de fun sa ma joc cu fratemiu ,el e pe server va poate garanta am jucat de 3 zile cautam un server calumea si abia l am gasit pe asta

New member
eu va promit ca daca se mai intampla nu mai intru eu niciodata daca se mai intampla sa ma teleportez asa

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus