Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Dio
Id-ul tau: 894
Motivul banului: stai liniștit ca banu de la bandaje rămâne
De ce doresti unban?: poate nu unban, dar măcar sa îmi fie scos banul permanent și sa primesc zilele pentru care am primi ban de la inceput.
Ma aștept macar la asta având in vedere ca a trecut o luna de când am făcut o donație si nici acum nu am primit acele beneficii dar domnul denisjke nu vrea sa răspundă in dm.
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
Numele tau: Dio
Id-ul tau: 894
Motivul banului: stai liniștit ca banu de la bandaje rămâne
De ce doresti unban?: poate nu unban, dar măcar sa îmi fie scos banul permanent și sa primesc zilele pentru care am primi ban de la inceput.
Ma aștept macar la asta având in vedere ca a trecut o luna de când am făcut o donație si nici acum nu am primit acele beneficii dar domnul denisjke nu vrea sa răspundă in dm.
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
salut.. te rog sa il contactezi in pv pe @Denisjke HAOSRO sau sa astepti raspunsul lui

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Ai facut donatia si dupa o ora ai fost prins cu abuzul de bandaje, puteai bine mersi sa folosesti acei bani si inca ii poti folosii pentru -ati cumpara unban-ul. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus