Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Selgado
Id-ul tau:1127
Motivul banului: Comportament la tk
De ce doresti unban?: Vreau sa primesc unban deoarece nu am avut o zi buna si am vrut sa dau cu mafia si un baiat al murit si am facut tk si a venit Darius 585 el a spus ca nu ii da rev si eram nervos si am vorbit urat la tk. Imi cer scuze pentru comportamentul neadecvat si imi cer scuze Darius
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )FiveM® by Cfx.re 28.01.2024 16_05_35.png

Active member
Numele tau: Selgado
Id-ul tau:1127
Motivul banului: Comportament la tk
De ce doresti unban?: Vreau sa primesc unban deoarece nu am avut o zi buna si am vrut sa dau cu mafia si un baiat al murit si am facut tk si a venit Darius 585 el a spus ca nu ii da rev si eram nervos si am vorbit urat la tk. Imi cer scuze pentru comportamentul neadecvat si imi cer scuze Darius
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )Vezi atașament 301
@Darius

New member
A fost frumos din partea ta sa incepi sa ma injuri ca nu ii dau la un coleg de al tau revive ca nu vine smurdul 👍

New member
@Darius._.1 cred ca intelegi si tu frate ca nu te-am injurat pe tine ca am eu ceva cu tn doar ca eram nervos ca nu vine un smurd la apel! Si domnu @preotu astept un raspun. Multumesc!

Member
Cred ca suntem destul de maturi sa ne asumam responsabilitatea fata de faptele si vorbele noastre
cerere respinsa
tc

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus