Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Sn4cK
Id-ul tau: 2211
Motivul banului: 3/3 warns , ultimul warn pentru copbait.
De ce doresti unban?: Ultimul warn a fost luat pentru copbait, de la "takkessi". Toata povestea, am trecut vama mare din Paleto spre autostrada, pe contra sens deoarece era blocata iesirea pe sensul normal de politie, apoi a trecut un politist si am intrebat este normal sa trec pe contra sens, avand in vedere ca sunteti politisti, adica nu isi fac treaba, a inceput sa ma urmareasca si am scapat, am primit apel sa ma intorc in Paleto sa imi iau prietenul, dar am vazut ca acum erau blocate ambele intrari si ca un politist vine spre mine, avand F10 care face drift uri STOCK am luat curba sa ma intorc si sa plec, dar am vazut ca politistii tot insistau sa vina dupa mine PE JOS, probabil sa imi zica ceva, asa ca am venit si nu prea am auzit ce a zis, apoi am plecat si vine "takkessi" cu noclip la mine, ca eu fac cop bait si am primit 60min jail + warn ( eu aveam 2/3 ), primesc copbait pentru ca politia nu isi face treaba si ca vreau sa ma intorc, dar nu mai am sanse.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ): Nu
( takkessi are filmare daca poate sa o puna el )

"
Este interzisă provocarea intenționată a organelor de poliție în mod intenționat."

Ultima editare:
New member
Salutare, uite aici filmarea in care faci ,,COP-BAIT''
Multe din ce ai spus tu aici.. in filmare se vad altfel asa ca am rugamintea sa te uiti pe filmare si sa te convingi singur.

link:

Member
Pai si unde este copbait ? Daca voi nu va faceti treaba ca politisti, iar eu am vrut sa ma intorc, dar era blocat cu ce am gresit?

New member
Pai si unde este copbait ? Daca voi nu va faceti treaba ca politisti, iar eu am vrut sa ma intorc, dar era blocat cu ce am gresit?
Te rog frumos sa te uiti foarte bine pe filmare, probabil nu intelegi termenul de ,,COPBAIT''.

Atașamente

• Screenshot 2024-01-28 130418.png
    Screenshot 2024-01-28 130418.png
    64,7 KB · Vizualizări: 8
Member
Pai si odata ce am plecat dupa ce am vazut ca nu pot trece, pe cine am provocat?
+aia cu daca am voie pe contra sens, ma refeream daca am voie sa trec vama pe contra sens, pentru ca eu asa am trecut si efectiv nimeni nu a venit dupa mine?!

Ultima editare:
New member
RP-ul era deja inceput, e vina lui ca nu sunt in stare sa faca o urmarire? tocmai de aceea el a stat in zona pentru a le da oportunitatea de a continua RP. in viata reala politia te lasa sa treci prin vama si nici nu te urmareste(sau daca te urmareste, o face pe jos) :D

New member
Din ce se aude pe filmare si se vede, reiese un mare Provoking asupra Politiei Romane.
Tocmai de asta te-am sanctionat, nu aveam intentie sa te sanctionez aiurea daca nu erai vinovat.

Member
Nu inteleg ce provoking odata ce am venit sa trec, am vazut ca este blocat, politstii fugeau pe jos de clar nu aveau sanse, iar eu am intors sa vad ce vor si apoi am plecat in treaba mea, normal ca e provoking pt tine ca esti politist si nu iti place sa iti vezi colegii cum nu se descurca !

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus