Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Matei
Id-ul tau: 17213
Motivul banului: încerc sa aflu si eu de ce mi am luat ban pentru că eram la jail mai aveam 6-7 minute si m am trezit cu ban
De ce doresti unban?: pentru ca asa ar trebui.. ca nu stiu ce am facut
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

Active member
Motivul banului: încerc sa aflu si eu de ce mi am luat ban pentru că eram la jail mai aveam 6-7 minute si m am trezit cu ban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu
salut am sa revin cat de repede cu un raspuns

Active member
da ai fost banat de catre mine pentru 3 zile pentru comportament neadecvat la tc, m-am rugat frumos de tine sa opresti muzica si sa pleci si ai refuzat

New member
da ai fost banat de catre mine pentru 3 zile pentru comportament neadecvat la tc, m-am rugat frumos de tine sa opresti muzica si sa pleci si ai refuzat
Îmi cer scuze ca nu te am auzit aveam boxa langa mine si era data cam tare si nu te am auzit deloc… te rog frumos iarta ma pt greseala facuta am stat 3 ore sa mi iau unjail si acum.. te rog iarta ma nu se va mai repeta

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus