Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Calinachio
Id-ul tau: 11162
Motivul banului: ck face cu totul alte activitati on DUTY
De ce doresti unban?: Salut , vreau sa incep prin a spune ca imi pare sincer rau pentru situatia creata si pentru greseala care a dus la banul permanent. Nu am avut niciodata intentia sa incalc regulamentul sau sa abuzez de functia mea , iar ceea ce s-a intamplat a fost pur si simplu din nestiinta si lipsa de experienta.
Eram abia intrat in DIICOT si din pacate nu apucasem sa invat toate regulile foarte bine legate de ON DUTY / OFF DUTY si ora 00:00 . Nu stiam ca trebuie neaparat sa trec OFF DUTY dupa acea ora si am continuat sa fiu activ fara sa realizez ca este o abatere serioasa . Mentionez ca , in acel timp nu faceam activitati rele sau abuzive . Practiv ii ajutam pe cadeti , le explicam lucruri eram prezent pentru ei si incercam sa fiu util factiunii . Nu am facut intentionat , nu am urmarit sa stric roleplay-ul nimanui si nu am profitat de functia mea .
Chiar daca nu pare o scuza , consider ca este important sa spun ca nu am facut nimic cu rea vointa .
Imi asum greseala si innteleg ca indiferent de intentii regulamentul trebuie RESPECTAT , imi doresc foarte mult sa primesc o a doua sansa , deoarece m-am atasat de acest server si de comunitatea Haos Romania . Imi place roleplay-ul de aici si chiar imi doream sa evoluez , mai ales in cadrul DIICOT.
A fost o greseala facuta la inceput de drum , nu un comportament repetitiv sau intentionat !
Sper sa tineti cont de faptul ca eram nou , ca nu am avut intentii rele si ca sunt dispus sa respect regulile pe viitor . Va rog sa luati in considerare cererea mea de unban si sa imi oferiti sansa de a demonstra ca pot fi un jucator corect ! Multumesc frumos .
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )Nu nu este activ

JKE SEFU
Membru staff
Ck-ul ramane, toate personalele care au fost prinse ca faceau cu totul si cu totul alte lucruri IC ON DUTY, decat sa faca treaba de gabor, au primit ck, nu esti cu absolut nimic mai special decat ceilalati.
Ck-ul ramane cu drept, 30 de euro, nu esti banat permanent pe server ai primit decat ck, daca doresti sa ti-l platesti, stii unde ma gasesti. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus