Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
mi am luat ban eu si un tov cu id 41715 de la adminul tigru cu id 3469 motiv troll la spital, cand ne am luat ban noua ne cazuse lumina ca stam in acelasi bloc si nu am vazut nicio filmare ne am trezit direct cu ban. noi am venit la spital sa il lasam pe un baiat si ii dadea rev medicul si atunci un bait de acolo a vorbit urat de cel pe care l am adus si noi am inceput sa ne certam cu el la care ne am aruncat injuraturi reciproc si dupa ne am luat la bataie in fata la spital din care am fost 2vs1 dupa l am omorat si noi am plecat dupa ne a picat curentu si cand am dat sa intram inapoi aveam direct ban noi fiind noi pe sv avand 30 de ore si na fiind inecaptor pe sv ma asteptam la un warn sau la alt ceva dar direct la ban.. id meu 41724 si din cate am inteles tk l ar fi facut un medic ca cel pe care l am batut nu a facut tk si nu avea nici filmare 1767397057002.png noi nu avem filmare dar trebuie sa aibe adminul filmare de la tk scuze ca nu am facut ca in exemplu

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus