Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:luys
Id-ul tau:427
Motivul banului:hack
De ce doresti unban?:pentru ca am zis ca dau cu hack u si adminu a crezut ca chiar dau si eu vreau unban sa ma joc pe server linistit
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Active member
Numele tau:luys
Id-ul tau:427
Motivul banului:hack
De ce doresti unban?:pentru ca am zis ca dau cu hack u si adminu a crezut ca chiar dau si eu vreau unban sa ma joc pe server linistit
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
@Raimond

Member
Asa deci baiatu era la jail si zicea la restu jucatorilor ca da cu hack cand vrea el am iesit din noclip l am intrebat frumos ca ce a spus aceas chestie ca el imi arata cum da cu 3 hack uri daca vreau si se tinea tare cu hackurile lui asa ca iam acordat ban sa dea cu hack pe alte sv daca doreste

is la munca daca doresti am si filmare cum te laudai cu hackurile tale din moment ce cezi ca vine un admin si te int frumos care e faza nu bati tu din gura in cintinuare ca tu dai cu hack si nus ce
@Denisjke HAOSRO din partea mi a ii puteti da unban dar totus nu asa se raspunde la un admin mainales cand ameninti jucatorii ca le dai cu hack

New member
Buna dimineata,eu nu stiam ca esti admin si vreau sa mi faci pc check daca imi gasesti hack fac ce vrei tu frate eu nu mi bag indieni in pc pt un noclip s au ce au hackuriile alea @Raimond

Member
Buna dimineata,eu nu stiam ca esti admin si vreau sa mi faci pc check daca imi gasesti hack fac ce vrei tu frate eu nu mi bag indieni in pc pt un noclip s au ce au hackuriile alea @Raimond
bici din gluma nu este okey sa ameninti jucatorii cu hack si nici sv esti constient nu? atunci cand am ajuns la tine cautam 10 admini un hacker care dadea foc la toate masinile de pe sv timp de 3 ore ca sa intelegi de ce ai gresit si ce ai gresit

New member
Stiu de hackeru ala ca si mie mi a dat foc la masina si mi a dat frosty alta da macar de ma vedeai ca fac cv cu hack u ma banai da asa m ai banat aiurea si nici hack n am..

Member
banat aiurea? tu ai recunoscut cu gura ta ca ai hack nu cred ca stii ce vorbesti

Member
am dovada cum ai recunoscut cuvintele au mare valoare si trb sa fii constient ce scoti pe gura stii asta nu? o sa raspunda denis ca eu is la munca nu iti pot da unban totus ar trb sa inveti o lectie din astea

New member
Eu vreau dovada alb pe negru ca am dat cu hack,daca eu ziceam ca sunt fondator tu ma credeai? Vreau dovada cum ca am dat cu hack

Member
macar daca ai recunoaste ca esti inconstient si ca ai gresit vad ca imi racesc gura degeaba. ti se pare normal sa ameninti jucatorii cu hack?

New member
Trebuia sa imi explici frumosi si daca voiai ma sanctionai nu imi dai ban direct

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Ti-am dat unban de data asta, data viitoare cand vezi ca sunt situatii de genul trebuie sa intelegi ca nu ai de ce sa faci glume de genul cand noi ne futem nervii tot pentru linistea voastra. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus