Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Negrutzu
Id-ul tau: 2776
Motivul banului: Ma plimbam cu masina si am vazut un baiat dezbracat pe autostrada care ma ruga sa-l duc la un garaj asa ca l-am dus si apoi a inceput sa se ia la bataie cu lumea pe acolo si sa ii omoare cu cutitul si a venit un adm si baiatul a mintit ca eram prieten cu el si ca faceam troll amandoi si adminul l-a crezut pentru ca eram in masina cu el si am primit ban pt TROLL.
De ce doresti unban?: Eu doresc unban pentru ca nu mi se pare drept sa-mi iau ban permanent pentru ca am vrut sa ajut un baiat iar mai apoi sa-mi iau ban si sa nu mai pot intra pe acest server.
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

Ultima editare:
Active member
Numele tau:Negrutzu
Id-ul tau: 2776
Motivul banului: Ma plimbam cu masina si am vazut un baiat dezbracat pe autostrada care ma ruga sa-l duc la un garaj asa ca l-am dus si apoi a inceput sa se ia la bataie cu lumea pe acolo si sa ii omoare cu cutitul si a venit un adm si baiatul a mintit ca eram prieten cu el si ca faceam troll amandoi si adminul l-a crezut pentru ca eram in masina cu el si am primit ban pt TROLL.
De ce doresti unban?: Eu doresc unban pentru ca nu mi se pare drept sa-mi iau ban permanent pentru ca am vrut sa ajut un baiat iar mai apoi sa-mi iau ban si sa nu mai pot intra pe acest server.

Salut fix peste aproape 1 luna te gandesti sa faci cerere unban banul ramane 1704574417763.png
t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus