Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Almonte Gruya
Id-ul tau:531
Motivul banului:Jefuit si dupa disconect fututi morti mati te am prins
De ce doresti unban?:Vreau sa joc pe sv am jucat in fiecare zi cate 8,9,10 ore pe zi mi-ai dat banul ca am povestit o faza dar nu ai asteptat sa zic tot nu am dat diss cand jefuiam dar stateai cu nc ul pe noi si lai auzit pe baiatul ala ca injura ooc si iai dat ban lui dar noi nu jefuisem acum doar povestem o intamplare
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Active member
Numele tau:Almonte Gruya
Id-ul tau:531
Motivul banului:Jefuit si dupa disconect fututi morti mati te am prins
De ce doresti unban?:Vreau sa joc pe sv am jucat in fiecare zi cate 8,9,10 ore pe zi mi-ai dat banul ca am povestit o faza dar nu ai asteptat sa zic tot nu am dat diss cand jefuiam dar stateai cu nc ul pe noi si lai auzit pe baiatul ala ca injura ooc si iai dat ban lui dar noi nu jefuisem acum doar povestem o intamplare
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
@Denisjke HAOSRO

New member
Ramân banat sau ? Nu cred ca am facut asa grav doar povesteam si ala ce era cu mine a injurat

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Salut Vali, sa stii ca nu te-am banat doar de pe vorbe, in momentul cand am auzit ce ai facut, ti-am verificat logurile de connect/disconnect, log-urile in care iei iteme de pe oameni si mi s-a confirmat exact ce te laudai prietenului tau, in schimb, iti ofer dreptul la plata, daca vrei sa ti-l platesti, stii unde ma gasesti. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus