Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Luca
Id-ul tau:2098
Motivul banului:troller
De ce doresti unban?:deoarece nu facusem nici un troll, eram la vama iar mie nu mi s au incarcat texturile iar in acel moment mi a vorbit un politist si m am speriat si am dat sa plec iar dupa aceasta m am trezit cu ban permanent, dar oricum a trecut mult timp de la incident, timp in care mi am schimbat si pc ul si cred ca merit un unban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu

New member
salut ! ai drept de plata daca vrei ! si te rog sa iti schimbi numele

Active member
Numele tau:Luca
Id-ul tau:2098
Motivul banului:troller
De ce doresti unban?:deoarece nu facusem nici un troll, eram la vama iar mie nu mi s au incarcat texturile iar in acel moment mi a vorbit un politist si m am speriat si am dat sa plec iar dupa aceasta m am trezit cu ban permanent, dar oricum a trecut mult timp de la incident, timp in care mi am schimbat si pc ul si cred ca merit un unban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nu
salut te rog sa iti schimbi nume pe discord si daca vrei sa te mai joci pe server la noi dm denis pentru plata
discord: denisjke

T/C
Administrator
discord.gg/haosro
Contact(discord): geoastra55

6d093dcbeb0015d8bb555c984f74c254.jpg

HAOS România💎​

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus