Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:pedala
Id-ul tau:1359
Motivul banului:Nu stiu de ce am luat ban , se bateau unii in paleto si eu stateam si ma uitam la ei , si dupa ma trezesc cu mare ban de la Preotu...
De ce doresti unban?:pentru ca eu nu am facut niciodata troll si vreau sa mi mai petrec timpul liber jucandu-ma pe acest server si sa ma distrez in limitele regulilor ,eu niciodata nu am facut troll sau alte chestii si sunt destul de vechi de pe primul sv ..
...!
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-u:Nu e pe discord!

New member
Traiva-ar voua familia , da ti mi si mie unban ca ma plictisesc rau de tot fara haos ,.

Member
Numele tau:pedala
Id-ul tau:1359
Motivul banului:Nu stiu de ce am luat ban , se bateau unii in paleto si eu stateam si ma uitam la ei , si dupa ma trezesc cu mare ban de la Preotu...
De ce doresti unban?:pentru ca eu nu am facut niciodata troll si vreau sa mi mai petrec timpul liber jucandu-ma pe acest server si sa ma distrez in limitele regulilor ,eu niciodata nu am facut troll sau alte chestii si sunt destul de vechi de pe primul sv ..
...!
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-u:Nu e pe discord!
ar trebuii sa te las banat pt cate au cont acolo ... o sa primesti unban cu 2/3 T/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus