Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Aris
Id-ul tau: 391
Motivul banului: Habar nu am… facem un roleplay cand vindeam o arma cu doi prieteni si ma trezesc cu ban motiv : Asta se intampla cand abuzezi de bunatatea mea

New member
Am aflat de ce mi-am luat ban , eu am primit o camera de hotel si denisjke a dat aceiasi camera la un alt prieten , dupa ce mi-a dat camera inapoi (nu stiam ca si alt prieten avea aceasi camera) am vazut ca am 1200 de bandaje in cufar , eu am luat cateva dintre ele si le-am pus in masina si cand a vazut ca camera era la mine si ca sunt 1200 de bandaje in cufar mi-a dat ban . Id-ul caruia ia dat camera si a pus cele 1200 de bandaje in cufar este 753 , a facut rost de acele 1200 de bandaje cand a iesit din smurd . As avea rugamintea sa verificati id-ul 753 , pentru ca a luat 1200 de bandaje de la smurd cand a iesit si ca le-a pus in camera pe care a incurcat-o denisjke (etaj 1 camera 104)

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒪𝓌𝓃𝑒𝓇
Membru staff
Am sa verific acest lucru sa vad daca chiar asa este si voi revenii cu un raspuns.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus