Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:areaboost/tary zalman
Id-ul tau:7226
Motivul banului:hacker
De ce doresti unban?:fiindca nu sunt eu codatu,mai ales ca am fost si la carmeet cat era hackeru,si aveam rp cu un politist pe motor care m a tras pe dreapta si nu aveam cum sa dau in momentu ala cu codu "daca aveam",si multi stiu din staff ca am fost ca nu am cod(mi s-au facut si pc check uri surpriza)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

New member
Membru staff
Ai fost astăzi când ai primit ban de la mine la mecanici nu avea-i nici un rp cu os-ul luai mașinile la mecanici și plecai cu nc mi s-au făcut multe tk pentru tine pentru ca îi omorai și le luai mașinile.

JKE SEFU
Membru staff
Numele tau:areaboost/tary zalman
Id-ul tau:7226
Motivul banului:hacker
De ce doresti unban?:fiindca nu sunt eu codatu,mai ales ca am fost si la carmeet cat era hackeru,si aveam rp cu un politist pe motor care m a tras pe dreapta si nu aveam cum sa dau in momentu ala cu codu "daca aveam",si multi stiu din staff ca am fost ca nu am cod(mi s-au facut si pc check uri surpriza)
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu
Deschide ticket pentru pc check. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus