Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Dog3Briceag#yey!
Id-ul tau:2009
Motivul banului:game capture in loc de display capture
De ce doresti unban?:

am luat ban pe motiv ca folosesc game capture cand trebuia sa folosesc display capture si nu am stiut de regula asta de cand ma m apucat de server chestia principala pe care am vrut sa folosesc game capture este ca mi se vedea urat rau jocu si am dovada sa vedeti sa va dati cu o parere si cand ma luat robica la filmare acum 2 razboaie sau 3 nu a zis nimic de filmarea mea si acum sa gasit sa spuna eu crezand ca am voie daca nu a spus va arat niste dovezi sa vedeti dc mi am pus game capture. id 2009
  1. la poza cu jocu este de mult timp ca de atunci nu am mai folosit display se vedea dublu ecranu si de aia am pus game si eu nu ma m asigurat ca nu am voie sa folosesc si imi pare rau pentru ce am facut va rog sa ma iertati, am facut filmarea de acum sa aiba display capture ca ma ajutat un baiat sa se vada bine sper ca ma iertati ... ban pe motivu asta rar se da din cate vad poate se face o exceptie si ma iertati ca promit ca nu se va mai repeta

Atașamente

• Screenshot 2025-08-07 220251.png
    Screenshot 2025-08-07 220251.png
    367,6 KB · Vizualizări: 7
  • Screenshot 2025-08-07 220157.png
    Screenshot 2025-08-07 220157.png
    6,2 KB · Vizualizări: 7
JKE SEFU
Membru staff
Din pacate, banul ramane, nu are nimeni, nimic personal cu tine dragule, dar la fel cum i-am raspuns si celui de dinainte ta, nu ar fii drept fata de ceilaalti care si-au platit banul pentru aceeasi greseala.
Banul ramane cu drept. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus