Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Dio
Id-ul tau: 894
Motivul banului: injuri server
De ce doresti unban?: nu am injurat cu nimic server-ul si nu voi face asta niciodata fiind ca am respect pentru staff si toata munca care este in spatele acestui server.
Ban-ul este activ si pe discord?: nu ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
imi cer scuze ca poate am injurat la acel ticket dar am avut zi de kkt si acum chiar imi dau seama cat de naspa e fara haos

Active member
Numele tau: Dio
Id-ul tau: 894
Motivul banului: injuri server
De ce doresti unban?: nu am injurat cu nimic server-ul si nu voi face asta niciodata fiind ca am respect pentru staff si toata munca care este in spatele acestui server.
Ban-ul este activ si pe discord?: nu ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
@RyotStyle

Member
poti incarca te rog un video de la tiket sa vedem ce comportament ai manifestat?

Member
Salut banul ramane poate daca nu ma amenintai ca vb cu sake in privat ma mai gandeam sa til scot alta data ai grija ce spui la tk banul este cu drept de plata t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus