Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Filip
Id-ul tau: 9441
Motivul banului: CK+Ban, am stat AFK 10 minute sa arat o filmare[eram PD si am fost chemat de urgenta sa arat o filmare, pot confirma persoanele cu care am vorbit]
De ce doresti unban?: Comunitate si Server ca asta nu gasesti nicaieri, doresc sa mi continui experienta pe acest server incercand si ceva nou inafara de PD
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu este!

Salut, am primit ck+ban, iar cererea mea de unban este pentru a imi lua ck-ul si a imi continua roleplay-ul pe acest server, sincer , server ca asta nu gasesti nicaieri, cu asemnea scripturi etc. Va multumesc!!
Apropo, nu eram AFK pur si simplu, faceam parte din PolitiaRomana, si eram chemat de urgenta sa arat o filmare, m am dezbracat sa nu fac suspiciuni etc, m am ascuns intre blocuri, intr adevar a fost o greseala, imi voi asuma banul si ck-ul, dar imi doresc un-ban ptr a imi continua experienta!!

Atașamente

• Screenshot 2025-04-30 214949.png
    Screenshot 2025-04-30 214949.png
    270,6 KB · Vizualizări: 8
Ultima editare:
Member
Membru staff
Te anunț când îți va fi acordat ck ul ca sa poți intra pe sv .

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus