Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau:VICO
Id-ul tau:8075
Motivul banului: Chestii nespecifice pentru meme haos
De ce doresti unban?: Ca sa fiu prezent la toata activitatea de pe discord ( imi cer scuze sake )
Ban-ul este activ si pe discord?: ( 727116960898351165 )

SPER SA IAU UNBAN SCUZE SAKE

Member
inca astept un raspuns de la un grad care are acc sa vada daca iei sau nu unban

Member
din cate se obs nu ca daca raspundeau deja stiai si tu

Member
inca n am primit niciun raspuns revin cand primesc unul

Member
pe sv nu esti banat poate ai ban pe email sau nr telefon
Stai chill ca am încercat să schimb nr. și mailul, faza e ca am intrat de pe alt cont pe donații sa vb cu jke și mi a dat ban și pe ăla iar după pe fiecare cont pe care îl fac am deja ban

Member
Ban nu ai de pe acest cont da mi ip ul contului tău care a primit ban de la Jke să vedem dacă putem rezolva ceva altfel n avem ce să ți facem

Member
Ban nu ai de pe acest cont da mi ip ul contului tău care a primit ban de la Jke să vedem dacă putem rezolva ceva altfel n avem ce să ți facem
727116960898351165 asta i contu pe e care am luat inițial uitați vă ziua următoare sau în 2 zile la alte banuri pe dis care au in user ceva n genu vico secundar sau vico nu știu cum

Member
Păi pe acest cont am verificat și nu ai ban din păcate nu avem ce să facem ca de aici numai ține de noi încearcă să ți mai schimbi nr de tel sau emailul t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus