Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:
Id-ul tau:
29590
Motivul banului: L am injurat pe griefer deoarece nu stii niste definitii basic de roleplay. L am sunat pe un mecanic , nu i am dat bani, l am amenintat cu lama si l am fortat sa imi repare masina ca altfel il omor, dupa ce mi a reparat o am fugit bineinteles... si ma trage asta la el si imi zice ca am facut fail rp si imi iau 330 min plus 1 warn.. si l am injurat bineinteles pt ca nu mi s a parut normal sa faca abuz in premiza in care am mai stat azi 220 min din cauza politiei care este foarte incompetenta si se legitimeaza dupa ce ma baga in puscarie si nu mi zice ca am dreptul la cautiune :))))
De ce doresti unban?: [Pt ca imi place serverul si pt ca mam chinuit o gramada pt ce am realizat pe el
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu sunt

Member
Salut, asa cum ti-am spus si in reclamatie iti spun si aici. M-am rugat de tine de 3 ori sa te calmezi, nu m-ai ascultat, ai injurat server-ul, ai fost sanctionat cum se cuvine. Ban-ul ramane! T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus