Secțiune navigare

Cerere unban fyn2000 - ban aiurea

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

fyn

New member
Numele tau: fyn2000
Id-ul tau:33302
Motivul banului: troller infect
De ce doresti unban?: doresc unban pentru a imi continua activitatea pe acest server si consider ca am primit ban pe nedrept fiind si un abuz, prima data am primit ajail 140 luni si pentruc a am dat doi pumni intr-un medic sa primesc ban permanent ? astea sunt reguli ? ban permanent pentru doi pumni? sa fi fost o zi doua ziceam si eu ca n-am facut nimic asa grav dar permanent nu mi se pare corect
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
Connection rejected by Den1sjke1997's server: [HAOS] Esti banat permanent pe server! Banat de: Paulica/142 [142] Motiv: troll er infect ID-ul tau: 33302 ACEST BAN NU EXPIRA NICIODATA

Member
Numele tau: fyn2000
Id-ul tau:33302
Motivul banului: troller infect
De ce doresti unban?: doresc unban pentru a imi continua activitatea pe acest server si consider ca am primit ban pe nedrept fiind si un abuz, prima data am primit ajail 140 luni si pentruc a am dat doi pumni intr-un medic sa primesc ban permanent ? astea sunt reguli ? ban permanent pentru doi pumni? sa fi fost o zi doua ziceam si eu ca n-am facut nimic asa grav dar permanent nu mi se pare corect
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )
Connection rejected by Den1sjke1997's server: [HAOS] Esti banat permanent pe server! Banat de: Paulica/142 [142] Motiv: troll er infect ID-ul tau: 33302 ACEST BAN NU EXPIRA NICIODATA
lasă o poză cu banu te rog.

fyn

New member
așteptăm un răspuns de la @Paul23.
Tare curios sunt si eu, povestea a fost asa. Am intrat pe server si eram spawnat undeva pe autostrada, era un autocamion un gip de medic si un scuter, nu stiu ce faceau ei acolo eu am furat autocamionul si am plecat. m-au gasit dupa cateva minute stateam parcat undeva un medic a reusit sa se urce cu mine si fugeam de ei din nou, cel cu motocross-ul tot se baga in mine si incerca sa ma blocheze, de cateva ori s-a trantit in mine incercand sa ma blocheze, m-am trantit si eu in el si a murit acolo si eu mi-am continuat drumul ca fugea un medic dupa mine{unul era deja in cabina cu mine} la un timp m-am lovit de un copac si s-a stricat camionul, m-am dat jos medicul ala m-a rupt cu bataia si m-a omorat si el si cainele lui. dupa cateva minute m-a teleportat "adminul" asta si mi-a zis ca ce am facut iam explicat si a zis ca imi da ajail 140 min am zis ok, cat timp scria el ajail-ul eu iam dat 2 pumni la medicul ala ce era langa admin, am intrat la ajail si in secunda 2 ban permanent. As vrea si eu o explicatie buna ca totusi nu sunteti un server de proasta calitate si cu staff incapabil sa se intample chiar prostii din astea.

Member
Tare curios sunt si eu, povestea a fost asa. Am intrat pe server si eram spawnat undeva pe autostrada, era un autocamion un gip de medic si un scuter, nu stiu ce faceau ei acolo eu am furat autocamionul si am plecat. m-au gasit dupa cateva minute stateam parcat undeva un medic a reusit sa se urce cu mine si fugeam de ei din nou, cel cu motocross-ul tot se baga in mine si incerca sa ma blocheze, de cateva ori s-a trantit in mine incercand sa ma blocheze, m-am trantit si eu in el si a murit acolo si eu mi-am continuat drumul ca fugea un medic dupa mine{unul era deja in cabina cu mine} la un timp m-am lovit de un copac si s-a stricat camionul, m-am dat jos medicul ala m-a rupt cu bataia si m-a omorat si el si cainele lui. dupa cateva minute m-a teleportat "adminul" asta si mi-a zis ca ce am facut iam explicat si a zis ca imi da ajail 140 min am zis ok, cat timp scria el ajail-ul eu iam dat 2 pumni la medicul ala ce era langa admin, am intrat la ajail si in secunda 2 ban permanent. As vrea si eu o explicatie buna ca totusi nu sunteti un server de proasta calitate si cu staff incapabil sa se intample chiar prostii din astea.
O să vorbesc eu cu paulica și până mâine o să ai un răspuns.

Member
Țin să menționez că eram deasupra lui scrib cel care ți a dat jail ul și i ai vorbit cam de sus ,când să ți de a jail ul ai inceput sa dai in medicul care a făcut tk și să îl înjuri ,prima oara voiam să îți dau 3 zile pentru comportament neadecvat la tk ,dar nu se poate sa te comporți așa la tk
Banul va rămâne

Member
Tare curios sunt si eu, povestea a fost asa. Am intrat pe server si eram spawnat undeva pe autostrada, era un autocamion un gip de medic si un scuter, nu stiu ce faceau ei acolo eu am furat autocamionul si am plecat. m-au gasit dupa cateva minute stateam parcat undeva un medic a reusit sa se urce cu mine si fugeam de ei din nou, cel cu motocross-ul tot se baga in mine si incerca sa ma blocheze, de cateva ori s-a trantit in mine incercand sa ma blocheze, m-am trantit si eu in el si a murit acolo si eu mi-am continuat drumul ca fugea un medic dupa mine{unul era deja in cabina cu mine} la un timp m-am lovit de un copac si s-a stricat camionul, m-am dat jos medicul ala m-a rupt cu bataia si m-a omorat si el si cainele lui. dupa cateva minute m-a teleportat "adminul" asta si mi-a zis ca ce am facut iam explicat si a zis ca imi da ajail 140 min am zis ok, cat timp scria el ajail-ul eu iam dat 2 pumni la medicul ala ce era langa admin, am intrat la ajail si in secunda 2 ban permanent. As vrea si eu o explicatie buna ca totusi nu sunteti un server de proasta calitate si cu staff incapabil sa se intample chiar prostii din asta
BANUL RĂMÂNE !

T/C

IMG_7921.gif

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus