Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Dumitru Valentin
Id-ul tau: 4652
Motivul banului: nu stiu
De ce doresti unban?: pentru a face roleplay
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) valentin298

Member
Bun deci ban nu ai. Daca iti amintesti sa fi primit bun pe alt cont daca nu atunci opreste wifi pe telefon, fa un cont nou de ds, iar cu datele mobile activate incearca sa te alaturi discordului nostru. Las topicul deschis in caz ca iti amintesti vreun alt discord sa-l verificam.

New member
Bun deci ban nu ai. Daca iti amintesti sa fi primit bun pe alt cont daca nu atunci opreste wifi pe telefon, fa un cont nou de ds, iar cu datele mobile activate incearca sa te alaturi discordului nostru. Las topicul deschis in caz ca iti amintesti vreun alt discord sa-l verificam.
Ban am pe un alt cont de discord, acela este valentinndl#4583. Pe server am intrat cu un cont nou, acum aproape o luna, moment in care m-am apucat de fivem. In seara de 18 decembrie eram pe discord, iar astazi de dimineata nu mai eram si nu ma lasa sa intru

Member
Banul rămâne!

T/C

Atașamente

• Screenshot_2023-12-20-09-30-19-356_com.discord.jpg
    Screenshot_2023-12-20-09-30-19-356_com.discord.jpg
    123,5 KB · Vizualizări: 5
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus