Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: (De pe discord) gamer3.0000 Dar numele cu care ma vede lumea (al 2 lea nume) este Secret Boy (De pe joc, adica cel din buletin de pe joc este): Nita Ionut
Id-ul tau: 26382
Motivul banului: Nu am fost anuntat, nu mi sa spus de ce, am avut 0 discord warn s i eu nici macar nu eram activ pe discord, adica eram dar nu scriam decat daca trebuia pentru fanctiunea mea (mecanici)
De ce doresti unban?: ca sa pot aplica pentru o fanctiune
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Doar pe discord am nevoie, pe jos este totul ok, am pus o poza cu 1717575853432.png

𝐻𝒶𝑜𝓈 𝑅𝑒𝑔𝒶𝓁
Membru staff
Salut poti sa imi lasi id de la discord sa vad de ce ai primit ban .?
standard_5.gif

New member
sigur, sper ca acesta este, am apasat pe copy user ID si mi a dat asta: 1193645823448322083

𝐻𝒶𝑜𝓈 𝑅𝑒𝑔𝒶𝓁
Membru staff
Salut poti sa imi lasi o poza cum iti apare cand incerci sa intri pe sv de discord pentru ca nu apare ca ai ban sau ceva.. sau incearca sa iti scoti nr de telefon de pe cont si incearca sa intri iar

New member
voi scoate numarul
dar de ce treubie sa il scor? mai am servere care trebuie sa am numar

𝐻𝒶𝑜𝓈 𝑅𝑒𝑔𝒶𝓁
Membru staff
ai setari > contul meu si ai nr de telefon acolo

New member
Gata, mersi, dar de ce nu vroia cu numar...

Member
Ai primit ban pe numarul de tlf, acesta este raspunsul. Observ ca s-a rezolvat prin spusele tale.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus