Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Mary
Id-ul tau: 1629
Motivul banului: nu stiu
De ce doresti unban?: pentru ca nu stiu de ce am primit ban pe discord cel mai probabil am primit ban cand mi au hack uit contul de dis si au trimis linkuri si cred ca au trimis si pe sv de discord si as dori unban ca ma ajuta la gameplay si vreau sa intru si in factiuni
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) am ban doar pe discord 840651744244662303

Active member
Numele tau: Mary
Id-ul tau: 1629
Motivul banului: nu stiu
De ce doresti unban?: pentru ca nu stiu de ce am primit ban pe discord cel mai probabil am primit ban cand mi au hack uit contul de dis si au trimis linkuri si cred ca au trimis si pe sv de discord si as dori unban ca ma ajuta la gameplay si vreau sa intru si in factiuni
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) am ban doar pe discord 840651744244662303
Ai o dovadă cum ca ți-au hackuit contul și ca nu tu ai trimis?

Active member
Stai așa până acum tu ai zis ca ți-a hackuit contul și acm vi cu altă scuză
Tu ai blacklist pe discord dar poate te ajută un grad mai mare @preotu

New member
Stai așa până acum tu ai zis ca ți-a hackuit contul și acm vi cu altă scuză
Tu ai blacklist pe discord dar poate te ajută un grad mai mare @preotu
da dar de ce am blacklist doar pe discord gen
ca eu sunt banat pe discord de 1 an cred chiar 2 eu asta nu stiu ce am fct de am primit blacklist

Member
Salut! Avand in vedere ca este blacklist, te rog sa il contactezi pe Denisjke pe discord.
locked.png

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus