Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Cata Boxeru
Id-ul tau: 14587
Motivul banului:Cred ca am luat ban pe discord din cauza ca am trimis un server de nsfw(NU EU AM TRIMIS ACELE LINKURI,CONTUL DE DISCORD MI A FOST HACKUIT,PROMIT CA NU O SA SE MAI ÎNTÂMPLE)
De ce doresti unban?: Îmi recunosc greșeala de a accesa acel server.L am accesat ca am fost curios de ce s-a afla pe el și nu mă gândeam ca îmi va afecta contul.As dori foarte mult unban pe discord pentru ca eu m-am apucat de fivem doar sa joc pe acest server și când o zic o zic din inimă
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

New member
nu mai am serverul haosro nici cel de mafii.cand vreau sa ma conectez adica sa scriu acolo numele serverului zice ca linkul a expirat.un prieten mi-a dat inv pe server și când sa intru tot asa zice ca linkul a expirat

New member
1349353193607528490
am doar un cont dar când țin apăsat acolo pe mesaj să dau copiază id-ul tot se schimbă id-ul (adică primul id de mai sus este diferit de celelalte)

JKE SEFU
Membru staff
Nu ti-am gasit nici un ban pe contul asta, inearca sa-ti scoti NR DE TEL, sa nu ai aceeasi adresa de mail sau aceelasi IP si dai join din nou. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus