Secțiune navigare

Cerere unban (denisjke te rog sa raspunzi)

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Robert
Id-ul tau:545
Motivul banului:Hack, s a jucat un var de al meu cu hack de pe laptopul meu
De ce doresti unban?:
imi cer mii de scuze , un var de al meu s a jucat pe pc ul meu cu un cod , si a fost prins si a luat permanent fara drept de plata , te rog din suflet sa mi l scoti ,ca sterg eu tot si numai las niciodata pe nmn, pentru ca am deja 140 si ceva de ore pe server , inainte aveam peste 800 si am mai bine de 1 an jumate de cand ma joc pe acest server te rog din suflet daca imi poti da unban si o sa vezi ca nu se va mai intampla, si il poti intreba si pe escobar ca sunt baiat bun si ca stiu sa fac un rp destul de calitativ , ca ma stie inainte de wipe, sunt pe acest server dinainte de penultimu wipe , si nu as vrea ca povestea mea pe acest server sa se termine acum din cauza lu prostu de varmio , te rog din suflet
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )

Member
Salut din pacate este responsabilitatea ta cine iti intra pe calculatorul tau si iti acceseaza contul de fivem.. totus o sa iti acord dreptul de plata dar o sa primesti Caracter kill
t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus