Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Down
Id-ul tau: 129
Motivul: Inactivitate conducere
De ce doresti un-Ck: Doresc un-ck sa revin in mecanicii, unde am stat un an jumatate ca director pentru a ajuta in continuare factiunea, am primit ck datorita lipsei de timp, eu am i-am spus lui Zake (id 9) directorul principal sa imi scoata gradele deoarece in perioada aceea nu aveam timpul necesar sa ma ocup IC datorita locului de munca, in schimb ma ocupam cat puteam OOC pe discord, lucrul acesta l-am facut chiar si dupa ce am primit CK cat timp am mai avut acces. Recunosc si imi pare foarte rau ca am vorbit urat unei persoane pe discord datorita insistentei repetate a acesteia de a fi demis, acesta a batut la cap toata conducerea in momentul acela pentru a fi demis, la momentul respectiv trebuia sa fie si o persoana din conducere pentru a il demite pe joc pentru a evita eventualele probleme. Datorita insintentlor acestuia mi-am pierdut cumpatul si i-am vorbit urat. Eu pusesem clepsidra cu aproximativ 24h inainte de intamplare si am dat mesaj pe chat-ul conducerii sa ia baietii o decizie si sa il demita pe acesta deoarece acesta se afla in momentul acela in subconducere, eu neavand timpul necesar am dat doar mesajul pentru a fi demis. Doresc sa revin pentru a ajuta mecanicii in continuare cat pot eu de mult.
Ban-ul este activ si pe discord?: Nu.

JKE SEFU
Membru staff
1769447720296.png Eu nustiu unde va credeti aici sa vreti sa reveniti asa peste noapte, e cofetarie aici sau?

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus