Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: DiMa
2.ID In-Game: 11047
3.Vârsta (Minim 15 ani): 16
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 50902
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):90+
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): as dima am 16 ani joc fivem de maxim 2 ani
am 90 de ore in joc, imi place actionea intense, sunt amabil nu genul troller sau cv de gen imi asum pedesele e care le fac sau primesc daca le merit sau nu
Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: actionea si riskul pe care jobul al aduca pentru a face bine in oras
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): joc de 90 ore sti cate va comenzi cu ce sa manaca treaba
9.Experiența în Roleplay: respect roleplayul cat de logic pot prin arula si a raporta personalele care nu o fac
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Confirmă ca inteleg regulile
Informații IC:

1.Numele (Personaj):dima
2.Prenumele (Personaj):hax
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):11047
4.Vechimea în Oraș (Personaj):90 luni
5.Scolarizare (Personaj):licul militar paleto
6.Joburi Anterioare (Personaj): miner
7.Job Curent (Personaj):miner
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):
Sunt Dima locuiesc în acest oraș de peste 90 de luni și am absolvit Liceul Militar din Paleto, dobândind disciplină și respect pentru lege. Îmi place să lucrez în echipă, să rezolv probleme și să contribui la siguranța comunității prin seriozitate și respect
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: as pun la toate cerinitle da respecatrea regulior si a mitine legiea cat mai correcta
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Experiență în domenii conexe
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:Rezistență fizică și psihică – Polițiștii se confruntă frecvent cu situații dificile și stresante. O bună condiție fizică și capacitatea de a rămâne calm în momente critice sunt esențiale.

Atașamente

• 1740339722713.png
    1740339722713.png
    29,6 KB · Vizualizări: 1
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus