Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Informații OOC:

1.Numele sau PoreclaDari
2.ID In-Game:40343
3.Vârsta (Minim 15 ani):13
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):0_0
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):130
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):Salut Sunt Darius si am 13 ani doresc mai de mult sa fiu in politia romana dar nu am avut curajul necesar deoarece nu am varsta necesara.
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție pentru a nu lasa criminalii sa fie in orasul Haos
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):de 4 luni
9.Experiența în Roleplay:decentra
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):confirm

Informații IC:

1.Numele (Personaj)Dinca
2.Prenumele (Personaj)Darius
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):40343
4.Vechimea în Oraș (Personaj):5 ani
5.Scolarizare (Personaj): Alexandru Ioan Cuza" Police Academy
6.Joburi Anterioare (Personaj):In zmurd
7.Job Curent (Personaj):somer
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):Sunt un om drept intelept si constiincios serios si putin glumet cand trebuie.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:Seriozitatea
10.Diferențiere față de Alți Candidați:Sunt serios si dedicat acesui job
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane?: sincer constiincios rapid bun pe condus seios si bun pe tras

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Aplicație acceptată, contactează-mă pe discord. Îmi dai tag pe server-ul main de la haos și mă contactezi în privat pentru a-ți face legătura cu un tester. Pentru test e necesar să știi bine regulamentul server-ului.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus