- Subiect Autor
Informații OOC:
1.Numele sau Poreclaavid
2.ID In-Game:39022
3.Vârsta (Minim 15 ani):aproape 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):130 aproape
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):calm,de trb , prietenos ,amuzant,știu să lucrez în echipă
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:a ajuta orașul los haos
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp) pun dar deja îl cunosc bine
9.Experiența în Roleplay:medium înspre hard
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)avid
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):39022
4.Vechimea în Oraș (Personaj):130 aproape
5.Scolarizare (Personaj):liceu+facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi,mecanic,surd,gunoier
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)rietenos,știu să lucrez în echipă , calm,respectos,etc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am o metodă/tactică bună de a prins infractori + mai mereu sunt la datorie ( aproape toată ziua )
10.Diferențiere față de Alți Candidați:inafara de grade sa ca trebuie sa avem respect unu față de altu în rest, nu se fac diferențe între oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:treag bine,îi fac pe oameni să coopereze, conduc bine , ajung la apel/jaf la timp adică foarte repede ,nu mă dau bătut decât dacă mi se spune de sus
1.Numele sau Poreclaavid
2.ID In-Game:39022
3.Vârsta (Minim 15 ani):aproape 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):50908
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):130 aproape
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):calm,de trb , prietenos ,amuzant,știu să lucrez în echipă
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție:a ajuta orașul los haos
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp) pun dar deja îl cunosc bine
9.Experiența în Roleplay:medium înspre hard
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj)avid
2.Prenumele (Personaj):Mihai
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):39022
4.Vechimea în Oraș (Personaj):130 aproape
5.Scolarizare (Personaj):liceu+facultate
6.Joburi Anterioare (Personaj):taxi,mecanic,surd,gunoier
7.Job Curent (Personaj):nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte)rietenos,știu să lucrez în echipă , calm,respectos,etc
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție:am o metodă/tactică bună de a prins infractori + mai mereu sunt la datorie ( aproape toată ziua )
10.Diferențiere față de Alți Candidați:inafara de grade sa ca trebuie sa avem respect unu față de altu în rest, nu se fac diferențe între oameni
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?:treag bine,îi fac pe oameni să coopereze, conduc bine , ajung la apel/jaf la timp adică foarte repede ,nu mă dau bătut decât dacă mi se spune de sus