- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: dragos
2.ID In-Game:890
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt o persoana calma careia ii place sa fac rp si sa ma joc fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place f mult politia
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): de 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): lazz
2.Prenumele (Personaj):dragos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):890
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj):am absolvit clasele a 12 a inclusiv bacul si scoala de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanici, smurd
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): sunt o pers calma careia isi doreste sa intre in politie, m am nascut in vinewood intr o familie modesta si care am un tata care a fost in politie in tinerete
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt capabil, prietenos, intelegator.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: parerea mea este ca sunt mai prietenos de cat ceilalti adica comunic mai mult
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: capabil, mereu cu picioarele pe pamant, intelegator, calm, respectuos
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: dragos
2.ID In-Game:890
3.Vârsta (Minim 15 ani):15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL):51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore):30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte):sunt o persoana calma careia ii place sa fac rp si sa ma joc fivem
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: imi place f mult politia
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): de 2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare):da
Informații IC:
1.Numele (Personaj): lazz
2.Prenumele (Personaj):dragos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):890
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 2 ani
5.Scolarizare (Personaj):am absolvit clasele a 12 a inclusiv bacul si scoala de drept
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanici, smurd
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): sunt o pers calma careia isi doreste sa intre in politie, m am nascut in vinewood intr o familie modesta si care am un tata care a fost in politie in tinerete
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: sunt capabil, prietenos, intelegator.
10.Diferențiere față de Alți Candidați: parerea mea este ca sunt mai prietenos de cat ceilalti adica comunic mai mult
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: capabil, mereu cu picioarele pe pamant, intelegator, calm, respectuos
Ultima editare: