Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Member
Numele tau: Barbossa
Id-ul tau: 21
Motivul banului: demisie ca co leader, era vorba ca stau ca co leader pentru o zii ca sa ma duc sa asist eu la sedinta sindicat ca liderul attomix nu putea sa mearga, dupa asta tot in aceeasi seara, s a zis sa nu mai merg sa stau linistit si mi am pus demisia, toata vorba de leader si co a fost vorbita ic dar mna, nu am nimic in potriva dar imi vreau id ul inapoi
De ce doresti unban?: e de la ck dar mna sau intimplat multe si nu s a inteles nimic, mi au zis ca se bazeaza pe mine sa asist nu stiu ce si nu am mai fost si mi am dat demisia deoarece nu mi a placut deloc mafiia aceasta
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu ...

Member
Salut! poti atasa niste dovezi?
mna, pana la urma asta a fost, dar el mi a zis ca e cu munca schimbu 1 2 si 3 si ca nu poate asista, la intrebat pe alt membru daca se poate aduce si a zis ca nu stie, poate, ma chemat pe statie si mi a zis sa ma duc cu el la cazino sa vorbim ceva, si mi a propus mie ca sa imi dea co leader ca sa ma duc la sedinta sindicat ca nu avea cine sa se duca si dupa acea cand sa ma duc sau dus deja 2 si mi au zis sa nu mai merg, ce rost mai avea? mi am pus demisia ca nu mi a placut deloc acolo

New member
Sincer trebuia sa refuzi cand ti-a propus sa ti dea grade de co-lider pentru a asista la sedinta, nu se face lucrul asta, ori se duce liderul/liderii ori co-liderii, daca nici ei nu pot ajunge, pot intreba pe discutii ic daca poate asista un membru.
Acum trebuie sa astepti sa raspunda denis. @Denisjke HAOSRO

Member
Sincer trebuia sa refuzi cand ti-a propus sa ti dea grade de co-lider pentru a asista la sedinta, nu se face lucrul asta, ori se duce liderul/liderii ori co-liderii, daca nici ei nu pot ajunge, pot intreba pe discutii ic daca poate asista un membru.
Acum trebuie sa astepti sa raspunda denis. @Denisjke HAOSRO
te inteleg, dar vreau sa zic ca nici eu nu stiam ca ma jucam cu focul, pentru demisie sa imi iau ck, totusi ei la catevo ore sa intru in mafie pot sa ma bage co leader, eu am fost deacord sa ma duc la o (sedinta) da sa nu raman tata toata viata co leader

JKE SEFU
Membru staff
Iti dau unban, nu CK, a fost o confunzie totala, ai primit unban si spor la joaca. t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus