Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

KMT

New member
Numele tau:KMT
Id-ul tau:32675
Motivul banului:nu inteleg de ce am luat si de ce acest baiat pe nume skay care are id 175 a scria acel motiv urat e un staff nu trebuie sa puna asa ceva la motiv niciodata
De ce doresti unban?:doresc am ban deoarece nu stiu de ce am luat si vreau o dovada corecta in care sa se vada da a am facut ceva ca, eu nu stiu si daca am facut nu mai doresc unban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nup

Atașamente

• 20E80752-1F4D-4C38-9A5F-DFB6454C3910.jpeg
    20E80752-1F4D-4C38-9A5F-DFB6454C3910.jpeg
    171,6 KB · Vizualizări: 10
Member
Numele tau:KMT
Id-ul tau:32675
Motivul banului:nu inteleg de ce am luat si de ce acest baiat pe nume skay care are id 175 a scria acel motiv urat e un staff nu trebuie sa puna asa ceva la motiv niciodata
De ce doresti unban?:doresc am ban deoarece nu stiu de ce am luat si vreau o dovada corecta in care sa se vada da a am facut ceva ca, eu nu stiu si daca am facut nu mai doresc unban
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. )nup
salut stimate domn,mai ti minte cand ai scris pe chat-ul in game ca iti bagi p**a in mamele noastre? Uite ca iti aduc eu aminte sa nu iti mai bagi p**a asa pe unde mergi,nu este un motiv adecvat dar l-am pus pentru a iti aduce aminte ce ai facut mai exact pt acel ban.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus