- Subiect Autor
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: dragos spoitoru
2.ID In-Game: 890
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt un baiat capabil careia ii place sa se joaca fivem, si care in viitor vrea sa devina un politist la fel ca tatal sau
Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa ii calc pe urme tatalui meu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da, inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Lazz
2.Prenumele (Personaj): Dragos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 890
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 23 de ani
5.Scolarizare (Personaj): am 12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): sunt un barbat care isi doreste sa intre in politia romana, am absolvit toate clasele deci sunt capabil si inteligent si care poate trece peste orice, si care vrea sa ajunga politist la fel ca tatal sau.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: vreau sa mi fac noi priteni, sa invat alte lucruri si sa ajut oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem aproximativ la fel, eu poate sunt mai indulgent sau mai prietenos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: capabil, serios, implicat, mereu gata de ajutor si profesionalism in condus
Informații OOC:
1.Numele sau Porecla: dragos spoitoru
2.ID In-Game: 890
3.Vârsta (Minim 15 ani): 15
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 51002
5.Orele Jucate pe Server (Minim 30 ore): 30
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): sunt un baiat capabil careia ii place sa se joaca fivem, si care in viitor vrea sa devina un politist la fel ca tatal sau
Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: vreau sa ii calc pe urme tatalui meu
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp):2 ani
9.Experiența în Roleplay: 9/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): da, inteleg
Informații IC:
1.Numele (Personaj): Lazz
2.Prenumele (Personaj): Dragos
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj): 890
4.Vechimea în Oraș (Personaj): 23 de ani
5.Scolarizare (Personaj): am 12 clase
6.Joburi Anterioare (Personaj): mecanic
7.Job Curent (Personaj): civil
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte): sunt un barbat care isi doreste sa intre in politia romana, am absolvit toate clasele deci sunt capabil si inteligent si care poate trece peste orice, si care vrea sa ajunga politist la fel ca tatal sau.
9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: vreau sa mi fac noi priteni, sa invat alte lucruri si sa ajut oameni
10.Diferențiere față de Alți Candidați: toti suntem aproximativ la fel, eu poate sunt mai indulgent sau mai prietenos
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliț
iei Romane?: capabil, serios, implicat, mereu gata de ajutor si profesionalism in condus