Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Numele tau: david
Id-ul tau:466
Motivul banului: comp neadegvat la tk
De ce doresti unban?: am luat p degeaba
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) nu

New member
Salut , te rog sa incarci filmarea pe yt pe nelistate si sa lasi linkul aici

Member
Deci tu consideri ca ai avut un comportament exemplar la ticket si nu ai deranjat cu nimic asai?

era ticketu meu si ala nu avea treaba cu ticketu frate nu ma-i bagat in seama sa aude pe filmare cum am zis ca nu eram in rp cand am facut tk u , tu la i asculat pe ala nu pe mine care am facut ticketu

Member
Prieten drag eu am obligatia de a asculta si a vedea dovezile din ambii tert din momentul ticketului asculti de admin ce spune nu invers :) te am avertizat de cel putin 5 ori sa te calmezi sa putem rezolva problema din punctul meu de vedere am vorbit cu peretii

Prieten drag eu am obligatia de a asculta si a vedea dovezile din ambii tert din momentul ticketului asculti de admin ce spune nu invers :) te am avertizat de cel putin 5 ori sa te calmezi sa putem rezolva problema din punctul meu de vedere am vorbit cu peretii
coaie ala nu avea traba cu ticketu s-a bagat cum ar fi ca el e ca musca care trage la cacat,tu nu ma i bagat in seama cam deloc , eu imi pierd timpu acum ca abuzezi tu si esti tu smecher ca ai tu haos regal

Member
doarece am tot dreptul de a ma exprima din moment ce aceasta cerere ma priveste..

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus