Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
1. numele tau: Roaba
2. id-ul tau: 42701
3. Motivul banului: eu consider ca mi-am luat ban pe nedrept din cauza ca am facut sv de cacat cu un motiv bine intemeiat si mi-am luat ban permanent cu toate ca am 7 ore pe sv adminul care mi-a dat ban are id: 219 Iar motivul bine intemeiat este pentru ca sunt numai copii care stau si injura te omoara iar politia este tot plina cu copii care nu le pasa daca se bat intre ei
4. doresc unban: din cauza: ca l-am luat pe nedrept din parerea mea
5. banul este activ si pe discord: NU
fisirele le pot arata pe discord din cauza ca aici nu merg deoarece sunt prea mari in stocare
discord: roabaaaa

New member
1. numele tau: Roaba
2. id-ul tau: 42701
3. Motivul banului: eu consider ca mi-am luat ban pe nedrept din cauza ca am facut sv de cacat cu un motiv bine intemeiat si mi-am luat ban permanent cu toate ca am 7 ore pe sv adminul care mi-a dat ban are id: 219 Iar motivul bine intemeiat este pentru ca sunt numai copii care stau si injura te omoara iar politia este tot plina cu copii care nu le pasa daca se bat intre ei
4. doresc unban: din cauza: ca l-am luat pe nedrept din parerea mea
5. banul este activ si pe discord: NU
fisirele le pot arata pe discord din cauza ca aici nu merg deoarece sunt prea mari in stocare
discord: roabaaaa
Salutare! am discutat cu adminul si banul ramane.

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus