Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: Daniel
Id-ul tau: 2765
Motivul banului: mia fost spart contul
De ce doresti unban?: mia fost spart contul si persoana care mi la spart a trimis pe toate serverele care le aveam un link de ph 18+ IMI PARE RAU PENTRU CHESTAI ASTA E VINA MEA CA NAM AVUT CONTUL SECURIZAT VA ROG SA IMI DATI UN BAN AM 200 ore pe sv daca imi era a trimite prostii trimitema la inceput nu la 200 ore
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Danu_1515#5184

New member
Numele tau: Daniel
Id-ul tau: 2765
Motivul banului: mia fost spart contul
De ce doresti unban?: mia fost spart contul si persoana care mi la spart a trimis pe toate serverele care le aveam un link de ph 18+ IMI PARE RAU PENTRU CHESTAI ASTA E VINA MEA CA NAM AVUT CONTUL SECURIZAT VA ROG SA IMI DATI UN BAN AM 200 ore pe sv daca imi era a trimite prostii trimitema la inceput nu la 200 ore
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Danu_1515#5184
@xFrosTy

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Nu suntem raspunzatori ca accesezi tu link-uri nesigure. Este raspunderea ta ce faci cu contul tau.

Banul ramane. Topic closed!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus