Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Model Aplicație pentru Departamentul de Poliție

Informații OOC:

1.Numele sau Porecla: Darius
2.ID In-Game: 5710
3.Vârsta (Minim 15 ani): Am 13 ani , dar sunt destul de matur fata de altii care sunt de varsta mea .
4.Primele 5 Cifre din CNP (IRL): 5109
5.Orele Jucate pe Server: Am 1 ora dar aveam mai multe inainte de wipe
6.Descriere Personală (Minim 50 Cuvinte): Mă numesc Darius locuiesc în Ilfov si sunt pasionat de jocurile video în special fivem , iar la scoala ma axez pe matematica si fizica . Sunt un baiat amabil , respect persoanele din jur
7.Motivația pentru a te Alătura Departamentului de Poliție: As dori sa ma alatur Departamentului de Politie deoarece este o meserie foarte frumoasa , dupa liceu as dori sa fac Academia de Politie , sa i urmez cariera nasului meu .
8.Experiență în FiveM (Perioada de timp): Joc din 2019
9.Experiența în Roleplay: 10/10
10.Conștientizare Reguli și Ordine (Confirmă că înțelegi nerespectarea regulilor și ordinelor superioare poate duce la sancțiuni sau eliminare): Sunt constient .

Informații IC:

1.Numele (Personaj):Nevastuica
2.Prenumele (Personaj): Prestinel
3.Codul Numeric Personal (CNP - Personaj):5001020236785
4.Vechimea în Oraș (Personaj): Am fost inainte de furtuna si am avut aproape 100 luni
5.Scolarizare (Personaj): Academia de Politie si Liceul Militar Breaza
6.Joburi Anterioare (Personaj): Am facut multe la viata mea
7.Job Curent (Personaj): Nu am
8.Descriere Personală (Personaj) (Minim 50 Cuvinte):

Ma numesc Nevastuica Prestinel , am varsta de 20 ani si provin dintr o familie modesta . Parintii m au invatat mereu la bine , la scoala eram foarte cuminte , iar toti profesorii aveau o parere foarte buna despre mine . Tatal meu era angajat in cadrul de politie M.A.I , iar mama era asistenta stomatolog . Tata , de mic ma lua cu el sau imi povestea diferite intamplari de la el de la munca . Mi a povestit intr o seara cum a prins pe cel mai mare jefuitor , care jefuise undeva la 14.5 milioane de dolari din Banca Nationala Pacific . Chestia asta m a surprins foarte mult si ma marcat , tatal meu era un exemplu de urmat pentru mine , iar acum a venit momentul . Urmeaza sa mi indeplinesc visul .

9.Motiv pentru Care Crezi că Ești Potrivit pentru Poliție: Eu cred ca sunt potrivit pentru aceasta factiune , Politie , deoarece sunt foarte sociabil cu lumea si inteleg oricare problema usor /
10.Diferențiere față de Alți Candidați: Eu consider ca nu sunt diferit fata de alti candidati intr un mod superior ( nu sunt mai presus decat nimeni )
11.Enumera 5 calitați forte care te-ar recomanda pentru un post in cadrul Poliției Romane? : Cele 5 calitati ale mele sunt : amabil , organizat , atent , cooperent si rabdare .

Member
Respins... aplica in smurd daca doresti sa dai o mana de ajutor. Daca faci treaba buna acolo ne poti contacta. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus