Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Brboza
Id-ul tau:1473
Motivul banului:Blacklist..
De ce doresti unban?:Am primit blacklist din cauza ca am intrat pe ug ca lider diicot..nam intrat sa ma apuc ma chinui din ziua din care am luat blacklist sa strang bani nam reusit nam agravat serverul cu nimic miam dat silinta ca lider foarte mult am imbunatatit cat de mult am putut diicotu fiind primu meu server de fivem si jucanduma de 5 luni de zile am fost activ 24 din 24 stie toata lumea treaba asta chiar si mafiotii..chiar regret enorm nu am gandit cand am facut treaba asta si chiar vreau sa ma intorc inapoi pentru ca am multi prieteni stau cu ei pe voice zi de zi si nu pot sa ma reapuc de altceva pentru ca pe haos am dat totul pentru diicot am dat toata silinta am si in conversatia cu tine denis cand leam facut harta pentru operatiuni il poti intreba pe micula ca toate rp organizate cu bataie contra mafioti au fost conduse de mine si am castigat mereu chiar il poti intreba asta eu spun ca merit sansa sa ma intorc daca crezi ca nu iti respect decizia si bafta cu serverul !!

Active member
Iti dau unban, dar nu mai ai voie sa devii grad mai mare de agent in diicot, daca printr-o smecherie sau alta te prind iara grad mare, iti dau direct fara drept de plata. T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus