Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
New member
Numele tau: ITN.Bombardier
Id-ul tau: 30522
Motivul banului: Pentru explicatii.
De ce doresti unban?: Dupa cum am explicat si in ticket-ul de pe discord, este a doua oara, cand sunt banat pentru verificare, tot Sake, m-a debanat si prima data. Sunt absolut curat, nu am facut nici-un fel de ilegalitate, toti banii sunt facuti cu cap, si munciti, toae orele sunt facute la CNN, si pe Haos OLX, se pot verifica oricand log-urile mele. Va multumesc frumos. Fac o a doua cerere, fiindca probabil s-a uitat de mine, mi s a raspuns ca se verifica in seara trecuta, insa nu am primit nici un raspuns. Mulțumesc
Ban-ul este activ si pe discord?: ( Daca da, sunteti rugati sa va lasati si discord Id-ul aici. ) Nu, nu sunt.

New member
Te salut, știu, știu, mi s a spus de 3,4 zile, și fiind ocupat cu update u a uitat, și am observat ca nu a verificat nici aseară, și am făcut o altă cerere în ideea să nu uite… mi s a mai spus ca verificați dvs.. îmi cer scuze pentru insistența, dar nu am făcut nimic ilegal, și aștept de atâtea zile, degeaba… mulțumesc de înțelegere, vă salut cu respect.

Sus