Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau: adrian12345f
Id-ul tau: 8830
Id-ul staff-ului reclamat: Nu stiu
Motiv: Troll
Explicatie:

am omorat pe cineva care voia sa ma omoare dupa ce a anuntat pe chat ca nu mai are nevoie de admin ( am sunat si smurd). Smurdul mi a zis ca are hack la telefon si dupa mi a inchis si nu a mai venit. Baietii de acolo pot sa confirme ca eu nu am facut nimic. Am fost sanctionat deoarece un admin zicea ca am omorat 6 oameni deodata desi eu sunam la smurd pentru cei 2 (smurdul mi a zis atunci ca avea hack)

Ultima editare:
𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
salut daca ai o dovata te rog sa o atasezi sau o poza cu banul .

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
Ai timp 24h sa încarci o filmare pana in momentul banului,in caz contrar cererea o sa fie respinsa.

New member
Pai am martori eu de-abia intrasem în oraș și a venit admin ca a crezut ca eu am omorât 6 oameni de odata

New member
Eu cred ca încurcătură cu logurile a fost când am închis apelul de la smurd după ce mi a zis ca are hack și vine imediat

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
Martorii nu sunt luați in considerare,noi avem nevoie de o dovadă concretă.Astept un raspuns in maxim 24h in care sa atașezi filmarea,in caz contrar cererea o sa fie respinsă.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
La ban de troll nu se face pc check.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
Aștept o filmare din partea ta în termen de 24h pentru a verifica de ce ți ai luat ban.Daca nu deti filmare o sa închidem ticket ul pe forum.

𝒜𝒹𝓂𝒾𝓃𝒾𝓈𝓉𝓇𝒶𝓉𝑜𝓇
Membru staff
Neprezentare filmare

T/C

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus