Secțiune navigare

Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
New member
Numele tau:Rares Coin
Id-ul tau:34352
Motivul banuluiam dat scam până în 10.000 la un începător, care eu nu știam.
De ce doresti unban?:pt că pe alt sv nu îmi place, și asta mi sa pus la inima, numai ista îmi place.
Ban-ul este activ si pe discord?:da

𝒞𝑜𝓂𝓂𝓊𝓃𝒾𝓉𝓎 𝒮𝓊𝓅𝓅𝑜𝓇𝓉
Membru staff
Lasa o poza cu banul aici te rog

New member
si eu cand imi iau unban, ii dau mani inapoi dublu.Nu am stiu mi a spus un prieten ca da scam ca ii merge si am incercat si eu, si mi am luat ban permanent, mie acati oameni mi a fucut scam si nu am mai zis nimic, erau 2.000 ii dau inapoi

Ultima editare:
New member
In regulament scrie ca se considera SCAM, daca este peste 10k, eu am dat scam de 2k, mie cand mi s a dat scam nu a facut nimeni nimic, nu conteaza, 10min sau 100de ore, tu daca stai spec pe jucatori si vezi o treaba din astea, stai si vorbesti cu ambii, nu sanctionezi direct.

Member
daca tu ai intra pe un sv pentru prima data in viata ta ca ti-ai dori sa te joci fivem si dai de unu ca tine care te fura de bani din primele minute de cand intri pe sv tu te-ai mai juca ???

New member
Da, m as juca in continuare, eu nu am sa mai spun nimic, astept decizia unui head of staff.

Member
Bun de data asta primesti un ban dar daca te mai prind ca dai scam la incepatori iti promit ca nu mai scapi de ban t/c

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus